VysocanskyMlyn2

Zajistili jsme kompletní právní poradenství kupujícímu při koupi 1. etapy projektu Vysočanský mlýn

Právní poradenství, včetně poradenství při zajištění externího financování, poskytoval akviziční tým ve složení partnerů Jiřího Bárty a Ondreje Poništiaka a advokátek Ivany Horákové a Eveliny Weagové.

Spolu s našim týmem radila kupujícímu v průběhu více než dvouleté intenzivní spolupráce EY Česká republika (finanční a daňové poradenství). Prodávajícímu poskytovali poradenství bnt attorneys-at-law s.r.o. (právní poradci) a KPMG Česká republika (finanční a daňoví poradci). Část akvizice byla financována seniorním úvěrem od Česká spořitelna, a.s.

Projekt Vysočanský mlýn, díky citlivé rekonstrukci historických budov a výstavbě nových, nabídne rezidenční bydlení, které se stane součástí Vysočan. Na území, kterému vévodí historická budova mlýna a donedávna byl brownfieldem bez užitku vzniká areál, který poskytne vysoce kvalitní bydlení s rozvinutou občanskou vybaveností. Areál Vysočanský mlýn vyroste ve třech etapách, byty postavené v první etapě nabídnou nájemní bydlení a právě tyto odkoupil rezidenční fond MINT, který je bude nadále spravovat.

MINT rezidenční fond SICAV, a.s. investuje do rezidenčních nemovitostí určených k dlouhodobému pronájmu s cílem dlouhodobého zhodnocení svěřených finančních prostředků investorů ve výši 4-5% ročně při minimalizaci investičních rizik.

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
13. 3. 2019

Prestižní britská rankingová společnost Chambers opět doporučuje bpv BRAUN PARTNERS

Tiskové zprávy
legal500

bpv BRAUN PARTNERS si letos v žebříčku Legal 500 2023 polepšila v oblasti korporátního práva, sporů a energetiky

Obzvláště nás těší, že se bpv BRAUN PARTNERS posunula v žebříčku v oblastech obchodního a korporátního právo a fúzí a akvizic, řešení sporů a projektů a energetice.

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
2. 2. 2017

Poradenství bpv BRAUN PARTNERS při největší akvizici na českém a slovenském trhu v oblasti zdravotnictví