Společnost bpv BRAUN PARTNERS poskytovala právní poradenství společnosti Carrier Transicold

26. 1. 2020

Tiskové zprávy

Společnost bpv BRAUN PARTNERS poskytovala právní poradenství společnosti Carrier Transicold

Společnost bpv BRAUN PARTNERS asistovala společnosti Carrier Transicold v prodeji její české dceřinné společnosti, která bude i nadále působit jako český distributor předního mezinárodního výrobce chladicích systémů pro pozemní dopravu pro české investory. Kupní cena nebyla zveřejněna. Společnost bpv připravila a spravovala data room všech relevantních dokumentů a radila v otázkách samotné transakce.

Tým vedl partner Arthur Braun a ve spolupráci s advokátním koncipientem Pavlem Březinou.

Carrier Transicold zvyšuje kvalitu přepravy zboží s kontrolovanou teplotou prostřednictvím kompletní řady produktů a služeb, určených pro chladírenskou přepravu a transparentní chladicí řetězec. Po více než 45 let drží Carrier Transicold vedoucí postavení v oboru a poskytuje zákazníkům na celém světě vyspělé, energeticky efektivní a ekologické chladicí systémy pro návěsy, nákladní a dodávková vozidla.

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 38 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými, německými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na našich stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:
bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Sandra Kvasnicová, Head of Marketing sandra.kvasnicova@bpv-bp.com
tel: +420 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
5. 8. 2021

bpv BRAUN PARTNERS asistovala investičnímu fondu Conseq Realitní při akvizici obchodního centra Opatovská

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
2. 12. 2019

bpv BRAUN PARTNERS poskytli poradenství fondu z portfolia společnosti Aventicum Real Estate v souvislosti s rekonstrukcí a rozšířením hotelu Marriott Praha

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
6. 2. 2020

bpv BRAUN PARTNERS asistovala skupině Unicapital Energy při akvizici společnosti PSP Technické služby