bpv BRAUN PARTNERS asistovala společnosti RSBC s akvizicí kancelářské budovy Platinium

17. 6. 2021

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 17. června 2021

bpv BRAUN PARTNERS asistovala společnosti RSBC s akvizicí kancelářské budovy Platinium

bpv BRAUN PARTNERS poskytli společnosti RSBC Real Estate, soukromé investiční skupině, právní poradenství v souvislosti s akvizicí kancelářské budovy Platinium v centru Brna od REICO IS ČS. Ta byla nejdéle drženou nemovitostí v portfoliu fondu.

S ohledem na fakt, že se tržní hodnota komerční nemovitosti v širším centru moravské metropole blíží 600 milionům korun, jedná se tak o jednu z největších letošních realitních transakcí v regionu.

Celková pronajímatelná plocha administrativní budovy Platinium je cca 9 tis. m2 a je z více jak 93 % pronajata. Nachází se v ní zejména kancelářské prostory, které doplňují retailové a skladové prostory. Mezi nájemci je například Cyrrus, ČSOB, Gardner Denver, KPMG nebo oční klinika Gemini. Součástí objektu je také 170 parkovacích míst. Nemovitost se nachází v městské části Žabovřesky.

O právní poradenství se na straně naší kanceláře postaral nemovitostní tým ve složení partnerů Gabriely Špak Porupkové a Miroslava Dudka, za podpory advokátů Davida Plevky, Pavlíny Tejralové a Nikoly Ourodové

Kromě bpv BRAUN PARTNERS radili kupujícímu Mazars (finanční a daňoví poradci) a OM Consulting (techničtí poradci), na straně prodávajícího pak Wilsons (právní poradci) a ASB Group (finanční a daňoví poradci).

O společnosti bpv BRAUN PARTNERS

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 38 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými, německými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na našich stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:
bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Sandra Kvasnicová, Head of Marketing sandra.kvasnicova@bpv-bp.com
tel: +420 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
23. 3. 2021

bpv BRAUN PARTNERS: těší nás opakované uznání od Chambers and Partners

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
1. 5. 2021

LMG Life Sciences Awards 2021 Europe

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
14. 10. 2020

bpv BRAUN PARTNERS asistovala společnosti Echilon Capital s.r.o. při prodeji akcií