bpv BRAUN PARTNERS opět boduje u prestižní britské rankingové společnosti Chambers and Partners

13. 3. 2020

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 13. března 2020

bpv BRAUN PARTNERS opět boduje u prestižní britské rankingové společnosti Chambers and Partners

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je v nejnovějším žebříčku Chambers Europe 2020 doporučovaná britskou rankingovou společností Chambers and Partners hned v několika oblastech.

V oblasti pracovního práva je bpv zmiňována jako jedna z vedoucích právních firem v České republice a oblíbená volba pro německy hovořící klientelu, přičemž poukazuje na pozitivní klientské hodnocení of counselky Lucie Kalašové: „(Lucie) always provides us with a reliable response in a timely manner.“

V kategorii energetického práva a projektového financování publikace zdůrazňuje roli bpv jako lídra ve své oblasti – „Offers strong renewable energy expertise. Handles transactions for energy suppliers and advises on electricity and gas trading and distribution. Also assists with regulatory matters and corporate work related to the energy industry. Additional expertise includes infrastructure construction projects and advice for clients from the photovoltaic energy industry.“ Partneři Marc Müller a David Vosol jsou pak uvedeni jako klíčové kontakty.

V kategorii korporátního práva/fúzí a akvizic ročenka vyzdvihuje managing partnera Arthura Brauna jako doporučovaného advokáta („(He) is „very flexible and his work is very high quality.“).

bpv je hodnocena i v oblasti nemovitostního práva – kdy ročenka kladně hodnotí vzrůstající přítomnost nemovitostního týmu u významných transakcí a připomíná ty nejdůležitější, ve kterých bpv poskytla své poradenství. Klienti o týmu řekli: „Their legal advice is always provided timely in spite of rigorous deadlines and the time pressure accompanying all real estate transactions.“ a “Another interviewee also praises the „high level of professionalism and client service.“. Ročenka zmiňuje partnery Miroslava Dudka („Sources underline his business understanding, one commending his „extensive knowledge not only of real estate law, but also of technical and commercial circumstances.“) a Gabrielu Porupkovou („(She) is a reputed practitioner advising real estate funds and investors on asset management, leases disposals and acquisitions. She is well prepared to handle deals involving office buildings.”).

Rádi bychom poděkovali všem klientům a obchodním partnerům za projevenou důvěru, díky které si držíme kontinuálně vyjímečně dobré postavení a které si velmi vážíme.

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 38 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti

práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými, německými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na našich stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:
bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Sandra Kvasnicová, Head of Marketing sandra.kvasnicova@bpv-bp.com
tel: +420 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
22. 2. 2016

bpv BRAUN PARTNERS představili aktuální trendy v energetice

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
22. 3. 2016

IGOR AUGUSTINIČ se stal společníkem bpv BRAUN PARTNERS

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
12. 7. 2019

bpv BRAUN PARTNERS radila společnosti IMMOFINANZ při akvizici administrativního komplexu Palmovka Open Park