bpv BRAUN PARTNERS asistovala kupujícímu společnosti EUROPIN, předního life science výrobce na západním Slovensku

8. 11. 2019

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 8.11. 2019

bpv BRAUN PARTNERS asistovala kupujícímu společnosti EUROPIN, předního life science výrobce na západním Slovensku

bpv poskytovala právní poradenství ConBrio Beteiligungen, německému investičnímu holdingu zaměřenému na malé a střední transakce v regionu DACH, ohledně koupě akcií a získání majoritního podílu ve společnosti EUROPIN s.r.o. EUROPIN, slovenský lídr na trhu zdravotnictví s přibližně 150 zaměstnanci, patří k jednomu z největších evropských vývojářů a výrobců lékařských jehel používaných především v diabetologii a pro odběr krve.

Právní tým bpv BRAUN PARTNERS poskytoval ConBrio Beteiligungen kompletní akviziční služby, včetně due diligence, poradenství ohledně transakčních aspektů akvizice podle slovenského práva, jakož i poradenství související s akvizičním financováním slovenskou bankou. Německým aspektům celé transakce se věnoval tým dr. Markuse Sachslehnera z Graf von Westphalen.

Tým, vedený partnerem Igorem Augustiničem, dále sestával z advokátek Moniky Kardošové a Zuzany Dzilské.

Obě strany se dohodly, že nebudou zveřejňovat hodnotu ani jiné podrobnosti této transakce

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 36 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými, německými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na našich stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:
bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Sandra Kvasnicová, Head of Marketing sandra.kvasnicova@bpv-bp.com
tel: +420 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
19. 6. 2021

Koncern Göde Gruppe koupil německou společnost Myaminos UG za pomoci bpv BRAUN PARTNERS

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
16. 7. 2021

bpv BRAUN PARTNERS asistovala rezidenčnímu fondu MINT při akvizici části projektu Vysočanský mlýn

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
17. 6. 2021

bpv BRAUN PARTNERS asistovala společnosti RSBC s akvizicí kancelářské budovy Platinium