PORADENSTVÍ bpv BRAUN PARTNERS PŘI NEJVĚTŠÍ AKVIZICI NA ČESKÉM A SLOVENSKÉM TRHU V OBLASTI ZDRAVOTNICTVÍ

2. 2. 2017

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 17.2.2017

PORADENSTVÍ bpv BRAUN PARTNERS PŘI NEJVĚTŠÍ AKVIZICI NA ČESKÉM A SLOVENSKÉM TRHU V OBLASTI ZDRAVOTNICTVÍ

Advokáti kanceláře bpv BRAUN PARTNERS poskytli právní poradenství Unilabs, největšímu dodavateli klinických laboratorních testů v Evropě, řízenému APAX Partners LLP, při úspěšné akvizici laboratoří v České republice a na Slovensku od předního poskytovatele laboratorní diagnostiky ve Střední a Východní Evropě Alpha Medical Group (v České republice Aeskulap).

Při této akvizici bpv BRAUN PARTNERS v rámci právního poradenství provedla due diligence regulačních aspektů akvizice českých a slovenských laboratoří, včetně prověření z pohledu ochrany životního prostředí a compliance.

Tým bpv BRAUN PARTNERS vedl managing partner Arthur Braun, a spolu se slovenským partnerem Igore Augustiničem na projektu pracovali advokáti Ondrej Poništiak a Monika Kardošová.

Arthur Braun uzavírá: “Jsme velmi rádi, že jsme se mohli podílet na mezinárodním rozšíření Unilabs a jejich úspěšném vstupu na český a slovenský trh klinických laboratoří. Vzhledem k objemu transakce v hodnotě několika stovek milionů eur, to byla jedna z největších transakcí jak pro soukromé investory, tak pro regionální zdravotnická zařízení od období finanční krize.“

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 35 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva, v oblasti Life Science a zastupují své klienty před českými, slovenskými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:

bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Ing. Iva Vosolová, Marketing Manager iva.vosolova@bpv-bp.com
tel: 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
23. 3. 2021

bpv BRAUN PARTNERS: těší nás opakované uznání od Chambers and Partners

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
1. 5. 2021

LMG Life Sciences Awards 2021 Europe

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
6. 2. 2020

bpv BRAUN PARTNERS asistovala skupině Unicapital Energy při akvizici společnosti PSP Technické služby