bpv BRAUN PARTNERS asistovala společnosti Echilon Capital s.r.o. při prodeji akcií

14. 10. 2020

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 14.10. 2020

bpv BRAUN PARTNERS asistovala společnosti Echilon Capital s.r.o. při prodeji akcií

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS radila svému klientovi, Echilon Capital s.r.o., coby jednomu z prodávajících akcionářů úspěšného fintech start-upu Platební instituce Roger a.s. (který propojuje investory se společnostmi s dlouhými splatnostmi faktur a vylepšuje tak jejich cash flow a zároveň umožnuje krátkodobé investice) při prodeji části jeho akcií strategickému investorovi – společnosti KB SmartSolutins, s.r.o. ze skupiny Komerční banky, a.s. Na transakčním právní poradenství mimo jiné se zaměřením na pravidla budoucích změn podílů jednotlivých akcionářů se podílel partner David Vosol a advokát Ondrej Poništiak.

Cenu transakce se strany rozhodly nezveřejňovat.

Kromě bpv BRAUN PARTNERS se na transakci podíleli Schönherr Rechtsanwälte GmbH, organizační složka (jako zástupce kupujícího) a Šetina, Komendová & Partners s.r.o., advokátní kancelář (zástupce ostatních prodávajících).

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 38 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými, německými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na našich stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:
bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Sandra Kvasnicová, Head of Marketing sandra.kvasnicova@bpv-bp.com
tel: +420 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
3. 1. 2022 | bpv BRAUN PARTNERS

bpv BRAUN PARTNERS poskytovala poradenství společnosti IMMOFINANZ při prodeji Airport Business Centre v Praze investičnímu fondu JET

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
18. 1. 2021

bpv BRAUN PARTNERS asistovala skupině Kappenberger + Braun při prodeji společnosti K + B Expert, s.r.o. slovenské skupině NAY

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
30. 5. 2017

bpv BRAUN PARTNERS nabízí svým klientům služby externího pověřence pro ochranu osobních údajů