Prestižní britská rankingová společnost Chambers opět doporučuje bpv BRAUN PARTNERS

13. 3. 2019

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 13. března 2019

Prestižní britská rankingová společnost Chambers opět doporučuje bpv BRAUN PARTNERS

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je v aktuální publikaci Chambers Europe 2019 opětovně doporučovaná britskou rankingovou společností Chambers and Partners hned v několika oblastech.

V oblasti pracovního práva je bpv zmiňována jako jedna z vedoucích právních firem v České republice a oblíbená volba pro německy hovořící klientelu, přičemž poukazuje na pozitivní klientské hodnocení of counselky Lucie Kalašové: „(Lucie is) extremely good at what she does.“

V kategorii energetického práva a projektového financování publikace zdůrazňuje roli bpv jako lídra ve své oblasti – „This is a highly engaged team with in-depth knowledge of the specific issues we ask for;(they are) overall very efficient, with good specialists.“ Partneři Marc Müller a David Vosol jsou pak uvedeni jako klíčové kontakty.

V kategorii korporátního práva/fúzí a akvizic ročenka vyzdvihuje managing partnera Arthura Brauna jako doporučovaného advokáta („(He) advises a broad base of clients including foreign investors and domestic corporates on transaction-related matters. Clients appreciate his „short response time, flexibility and good understanding of our business.“)

Nově je bpv hodnocena i v oblasti nemovitostního práva – kdy ročenka kladně hodnotí vzrůstající přítomnost nemovitostního týmu u významných transakcí a připomíná ty nejdůležitější, ve kterých bpv poskytla své poradenství. Klienti o týmu řekli: „The lawyers have a really good understanding from a technical legal side, as well as the commercial side, so you don’t need to explain the circumstances around it to them,“ a „(the team is) friendly, reacts immediately, and is also flexible.“. Ročenka zmiňuje i partnera Miroslava Dudka („One source highlights that Miroslav Dudek „has excellent understanding of not only the legal aspects, but also the commercial side, and strategically when negotiating the agreement is very wise and good at advising on the best approach.“) a of counselku Gabrielu Porupkovou.

Rádi bychom poděkovali všem klientům a obchodním partnerům za projevenou důvěru, které si velmi vážíme a díky které si držíme stabilně vyjímečně dobré postavení.

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 38 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi

hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými, německými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na našich stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:
bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Sandra Kvasnicová, Head of Marketing sandra.kvasnicova@bpv-bp.com
tel: +420 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Chambers 2022 firm logo
Tiskové zprávy
Tiskovky-min
18. 1. 2021

bpv BRAUN PARTNERS asistovala skupině Kappenberger + Braun při prodeji společnosti K + B Expert, s.r.o. slovenské skupině NAY

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
30. 5. 2017

bpv BRAUN PARTNERS nabízí svým klientům služby externího pověřence pro ochranu osobních údajů