Martin Provazník rozšířil řady partnerů bpv BRAUN PARTNERS v Bratislavě

6. 4. 2021

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 6. 4. 2021

Martin Provazník rozšířil řady partnerů bpv BRAUN PARTNERS v Bratislavě Novým partnerem advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS se k 1. dubnu 2021 stal JUDr. Martin

Provazník. Počet partnerů bpv v Praze a Bratislavě se tak zkraje jara zvýšil na devět.

„Martin Provazník je skvělý advokát a já jsem velmi rád, že ho můžeme přivítat mezi námi. Rozšíření okruhu partnerů je symbolem kontinuálního úspěšného růstu naší advokátní kanceláře a jejího respektovaného postavení, což nás pochopitelně těší,“ uvedl Arthur Braun, managing partner bpv.

Martin Provazník je advokátem od 2008 a ve své praxi se zaměřuje na řešení sporů, insolvence, korporátní právo, smluvní právo a IP/IT. Před nástupem do bpv byl partnerem v advokátní kanceláři bnt attorneys in CEE, kde vedl praxi řešení sporů. Zastupuje široké spektrum klientů od fyzických osob až po nadnárodní korporace.

Vedle praktických právních zkušeností je činný i v publikační sféře, kdy pravidelně přispívá do slovenských médií. Je členem INSOL Europe, VIAC (Vienna International Arbitral Centre) a YAAP (Young Austrian Arbitration Practitioners), působí také jako člen Disciplinární komise při Slovenské advokátní komoře či v předsednictvu SAEI (Slovenská asociácie exportérov a importérov). Je zapsán v seznamu rozhodců na stálém rozhodčím soudě v Praze a ve Vídni. Martin byl oceněn v rámci Via Bona Award za odbornou pomoc při systematické změně osobních bankrotů a režimu bezdlužnosti na Slovensku. Hovoří slovensky, anglicky a německy.

Nový partner se bude stále zaměřovat zejména na řešení sporů, jeho pozornosti však neunikne s ohledem na aktuální situaci a vzrůstající poptávku ani oblast insolvencí. „Velmi si vážím možnosti dále rozvíjet dobré jméno, které bpv má, “ uvedl Martin Provazník.

Igor Augustinič, partner bratislavské kanceláře, jmenování komentoval: „Jsme velmi rádi, že se náš tým rozrostl o dalšího partnera. Martinovo jmenování představuje další důležitý krok při rozšiřování našeho působení na slovenském trhu i ve střední Evropě.“

O společnosti bpv BRAUN PARTNERS

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 38 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými, německými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na našich stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:
bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Sandra Kvasnicová, Head of Marketing sandra.kvasnicova@bpv-bp.com
tel: +420 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
13. 3. 2019

Prestižní britská rankingová společnost Chambers opět doporučuje bpv BRAUN PARTNERS

Tiskové zprávy
legal500

bpv BRAUN PARTNERS si letos v žebříčku Legal 500 2023 polepšila v oblasti korporátního práva, sporů a energetiky

Obzvláště nás těší, že se bpv BRAUN PARTNERS posunula v žebříčku v oblastech obchodního a korporátního právo a fúzí a akvizic, řešení sporů a projektů a energetice.

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
23. 6. 2013

bpv Hügel Rechtsanwälte advise Erste Group Bank AG in a EUR 660.6 million capital increase