Koncern Göde Gruppe koupil německou společnost Myaminos UG za pomoci bpv BRAUN PARTNERS

19. 6. 2021

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 16. 9. 2021

Koncern Göde Gruppe koupil německou společnost Myaminos UG za pomoci bpv BRAUN PARTNERS

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS asistovala svému klientovi, společnosti Göde Gruppe při akvizici společnosti Myaminos, která se specializuje na doplňky stravy. Touto transakcí chce Göde Group dále rozšířit své pole působnosti na trhu zdravotní péče. Výjimečným aspektem celé transakce je fakt, že všechny zúčastněné společnosti pocházely ze Spolkové republiky Německo a transakce plně podléhala německému právu. Práce zahrnovala přípravu veškeré transakční dokumentace včetně due diligence. Cenu transakce se obě strany rozhodly nezveřejňovat.

Tým řídil partner Marc Müller za podpory kolegů advokáta Filipa Balouška a advokátní koncipientky Kateřiny Trzaske.

„Se společností Göde Holding spolupracujeme už roky a jsem rád, že tato „čistě německá“ práce je vyvrcholením vzájemné důvěry. Je to pro nás čest a radost zároveň,“ komentoval transakci Marc Müller, partner bpv BRAUN PARTNERS.

Göde Gruppe je německá skupina společností se sídlem ve Waldaschaffu. Její historie sahá až k zásilkové společnosti Dr. Michaela Gödeho založené v roce 1978. Skupina Göde dnes působí také v oblasti zdraví, služeb a zaměřuje se i na držbu majetkových účastí. Je jedním z největších světových dodavatelů pamětních mincí a medailí.

O společnosti bpv BRAUN PARTNERS

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 38 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými, německými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na našich stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:
bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Sandra Kvasnicová, Head of Marketing sandra.kvasnicova@bpv-bp.com
tel: +420 224 490 000

Podobné novinky

Publikované články
Clanky-min

Nový německý zákon o dodavatelských řetězcích ovlivní i slovenské firmy

Novinky
Witte_cz_bg_post
21. 9. 2023 | Arthur Braun, M.A.

Radili jsme společnosti WITTE v souvislosti s nabytím většinového podílu a akcionářské smlouvy ve FOREZ BG

Jsme hrdí na právní poradenství pro klienta, společnost WITTE při přeshraniční akvizici většinového podílu a akcionářské smlouvy ve společnosti FOREZ BG.

Tiskové zprávy
cups-4278774_1920
19. 3. 2024

bpv BRAUN PARTNERS opět prokázal své kvality v žebříčku Chambers Europe 2024

Opět jsme se umístili v žebříčku Chambers 2024, prestižním právnickém katalogu, který hodnotí advokátní kanceláře a právníky po celém světě.