IGOR AUGUSTINIČ SE STAL SPOLEČNÍKEM BPV BRAUN PARTNERS

22. 3. 2016

Tiskové zprávy

IGOR AUGUSTINIČ SE STAL SPOLEČNÍKEM BPV BRAUN PARTNERS

Mezinárodní advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS, působící v České republice a na Slovensku, oznámila jmenování JUDr. Igora Augustiniče, Ph.D. svým společníkem (equity partnerem).

Bratislavská pobočka, kterou Igor Augustinič vede, se díky hluboké znalosti právního řádu, citlivému přístupu k obchodním otázkám klientů a pozitivnímu postoji k řešení právních problémů těší výborné pověsti.

“Igorovo povýšení je oceněním jeho manažerských schopností, odbornosti a pracovního nasazení,“ říká

Arthur Braun, M.A., Managing Partner bpv BRAUN PARTNERS, a dodává „Naše kancelář má tak mezi společníky po prvé slovenského kolegu. Vyjadřujeme tím naši důvěru v potenciál slovenského trhu a zdůrazňujeme internacionalitu naší kanceláře. Věříme, že tento krok nám umožní upevnit, a ještě více posílit naši úspěšnou přítomnost na slovenském trhu”.

Igor Augustinič (39) se ve své advokátní praxi zaměřuje především na bankovní a finanční právo, právo nemovitostí a právo obchodních společností. Věnuje se ale i fúzím a akvizicím a soutěžnímu právu. V roli společníka dále povede slovenskou pobočku v Bratislavě, kde působil od dubna roku 2014 jako partner.

Igor přišel do bpv Braun Partners po předchozím působení v prestižních mezinárodních kancelářích Gleiss Lutz a CHSH v Praze a Bratislavě. Během své bohaté praxe se podílel na řadě významných transakcí pro domácí i mezinárodní společnosti, a to především v oblasti realit, finančního sektoru a automotive. Studoval právo na Univerzitě Komenského v Bratislavě, Karl-Franzens-Universität v Grazi, na Univerzitě Karlově v Praze a na Vídeňské univerzitě. Kromě slovenštiny pracuje také v německém a anglickém jazyce.

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 36 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, life sciences, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:

bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Dagmar Kubálková, Marketing Specialist dagmar.kubalkova@bpv-bp.com
tel: 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
3. 1. 2022 | bpv BRAUN PARTNERS

bpv BRAUN PARTNERS poskytovala poradenství společnosti IMMOFINANZ při prodeji Airport Business Centre v Praze investičnímu fondu JET

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
19. 4. 2013

Ratingová publikace Legal 500 doporučuje i v roce 2013 advokáty z bpv BRAUN PARTNERS

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
3. 5. 2017

LEGAL 500 doporučuje advokáty z bpv BRAUN PARTNERS