bpv BRAUN PARTNERS: těší nás opakované uznání od Chambers and Partners

23. 3. 2021

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 23. března 2021

bpv BRAUN PARTNERS: těší nás opakované uznání od Chambers and Partners

Nejnovější žebříček Chambers Europe 2021 potvrdil expertízu v našich dlouhodobě oceňovaných oblastech – pracovního, korporátní a energetického práva, čehož si nesmírně vážíme. Patřičně hrdí jsme letos ale na fakt, že jsme se v nemovitostním právu nově umístili mezi osm nejlepších kanceláří na českém trhu. O to více s ohledem na to, jak složitý byl loňský rok vlivem probíhající pandemie.

Stejně jako v loňském roce jsou v této oblasti individuálně oceněni partneři Gabriela Špak Porupková („is held in high esteem for her role in the real estate field, with commentators describing her as a „good and commercial lawyer.“) a Miroslav Dudek („a respected lawyer in the real estate arena“).

Partnerka Gabriela Špak Porupková k tomu dodává: „Z umístění naší kanceláře mám ohromnou radost – není to ocenění pouze těch, kteří jsou zveřejněni na tiskových zprávách a v aktualitách, ale celého našeho týmu, který za každým jednotlivým projektem stojí. Proto bych ráda poděkovala všem svým kolegům a klientům, kteří nám nemovitostní praxi pomáhají tlačit dopředu.“

V oblasti pracovního práva je bpv zmiňována jako jedna z vedoucích právních firem v České republice a oblíbená volba pro německy hovořící klientelu, přičemž klienti oceňují především fakt, jakým způsobem tým pracuje: „Clients are grateful that the team „provides us with any information required for us to operate within the current regulations, proactively informing us of any applicable changes.“ Advokátku Lucii Kalašovou klienti dle ročenky chválí za schopnost zvládnout celé portfolio pracovněprávní agendy.

V kategorii energetického práva a projektového financování Chambers zdůrazňují fakt, že bpv jako lídr ve své oblasti disponuju i patřičným business know-how svých klientů – „Clients praise the firm for „understanding our business needs and the ability to transfer that into legal advice.“ Partneři Marc Müller a David Vosol jsou pak uvedeni jako klíčové kontakty.

V kategorii korporátního práva/fúzí a akvizic je opět oceněn managing partner Arthur Braun, a to díky svému širokému profesnímu přesahu do mnoha oblastí včetně nemovitostí, energetiky a automotive.

Rádi bychom poděkovali všem klientům a obchodním partnerům za projevenou důvěru, díky které si držíme kontinuálně výjimečně dobré postavení a které si hluboce vážíme.

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 38 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými,

slovenskými, německými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na našich stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:
bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Sandra Kvasnicová, Head of Marketing sandra.kvasnicova@bpv-bp.com
tel: +420 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
25. 1. 2021

Kateřina Trzaska a Adam Stawaritsch novými advokáty bpv BRAUN PARTNERS

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
13. 1. 2019

bpv BRAUN PARTNERS asistovala společnosti Pojišťovna Patricie a.s. (dříve Generali Pojišťovna a.s.) při prodeji projektových nemovitostí

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
10. 6. 2019

bpv BRAUN PARTNERS asistovala společnosti MVGM při převzetí aktivit společnosti JLL (Jones Lang LaSalle) v oblasti správy nemovitostí v kontinentální Evropě