bpv BRAUN PARTNERS poskytli poradenství fondu z portfolia společnosti Aventicum Real Estate v souvislosti s rekonstrukcí a rozšířením hotelu Marriott Praha

2. 12. 2019

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 2. prosince 2019

bpv BRAUN PARTNERS poskytli poradenství fondu z portfolia společnosti Aventicum Real Estate v souvislosti s rekonstrukcí a rozšířením hotelu Marriott Praha

Náš klient, fond z portfolia společnosti Aventicum Real Estate, v současné době rekonstruuje a rozšiřuje budovu hotelu Marriott Praha. Realitní tým bpv BRAUN PARTNERS poskytl celkové právní poradenství týkající se smlouvy o provedení práce s hlavním dodavatelem, který zajistí rekonstrukci, a dalších smluv o provedení práce s přímými dodavateli.

Tým sestával ze společníka Miroslava Dudka s podporou jeho seniorní kolegyně Pavlíny Tejralové a juniorního kolegy Filipa Balouška.

Očekávané datum dokončení tohoto projektu rekonstrukce a rozšíření hotelu připadá na rok 2020, ale celá řada fází bude dokončena a uvedena do provozu již dříve. V rámci projektu se celý komplex rozroste o více než 100 hotelových pokojů a bude provedena celková rekonstrukce čelních prostor včetně hlavní vstupní haly, recepce, restaurace a baru. Navíc budou vybudovány nové výtahy.

Ke společnosti bpv BRAUN PARTNERS se jako technický poradce přidala společnost Hill International.

O nás:

Společnost bpv BRAUN PARTNERS je jednou z předních mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Je také jedním ze zakládajících členů společnosti bpv LEGAL, úzce spojené asociace advokátních kanceláří dlouhodobě fungujících ve střední a východní Evropě. Náš tým sestává z více než 36 právníků nabízejících klientům, klíčovým českým i zahraničním společnostem, komplexní právní služby v mnoha oblastech. bpv BRAUN PARTNERS se specializují především na fúze a akvizice, právo obchodních společností, realitní právo a také daňové poradenství. Naši odborníci pracují také v oblastech autorského práva, práva informačních technologií, konkurenčního práva, pracovního a energetického práva a práva přírodních věd. Své klienty zastupujeme u českých, německých a mezinárodních soudů a arbitráží. Více informací najdete na www.bpv-bp.com.

Kontaktní údaje:
bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Sandra Kvasnicová, vedoucí marketingu sandra.kvasnicova@bpv-bp.com
tel: 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
5. 8. 2021

bpv BRAUN PARTNERS asistovala investičnímu fondu Conseq Realitní při akvizici obchodního centra Opatovská

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
6. 4. 2021

Martin Provazník rozšířil řady partnerů bpv BRAUN PARTNERS v Bratislavě

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
18. 3. 2021

bpv BRAUN PARTNERS: ve věci recyklačních poplatků zastupujeme už 10 % dotčených elektráren