bpv BRAUN PARTNERS asistovala skupině Unicapital Energy při akvizici společnosti PSP Technické služby

6. 2. 2020

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 6. 2. 2020

bpv BRAUN PARTNERS asistovala skupině Unicapital Energy při akvizici společnosti PSP Technické služby

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS poskytovala komplexní právní poradenství svému klientovi ve věci akvizice společnosti PSP Technické služby, a.s. Právní poradenství obsahovalo provedení rozsáhlého due diligence, asistenci při struktuře transakce a přípravu veškeré transakční dokumentace. Cenu transakce se obě strany rozhodly nezveřejňovat.

Tým, vedený partnerem Davidem Vosolem, dále sestával z vedoucího advokáta Pavla Vintra a advokátky Markéty Nešetřilové.

Na straně prodávajícího zaštiťovali transakci advokáti z kanceláře Eversheds Sutherland.

Kupující je součástí investiční skupiny UNICAPITAL a.s., která se zaměřuje na strategické akvizice v sektoru realit a developmentu, energetiky, zemědělství a zdravotnictví.

PSP technické služby, a.s. se zabývá mimo jiné distribucí a obchodem s elektřinou a plynem zejména v rámci průmyslového areálu Přerovských strojíren, ale také mimo něj.

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 38 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými, německými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na našich stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:
bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Sandra Kvasnicová, Head of Marketing sandra.kvasnicova@bpv-bp.com
tel: +420 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
13. 3. 2019

Prestižní britská rankingová společnost Chambers opět doporučuje bpv BRAUN PARTNERS

Tiskové zprávy
legal500

bpv BRAUN PARTNERS si letos v žebříčku Legal 500 2023 polepšila v oblasti korporátního práva, sporů a energetiky

Obzvláště nás těší, že se bpv BRAUN PARTNERS posunula v žebříčku v oblastech obchodního a korporátního právo a fúzí a akvizic, řešení sporů a projektů a energetice.

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
2. 2. 2017

Poradenství bpv BRAUN PARTNERS při největší akvizici na českém a slovenském trhu v oblasti zdravotnictví