bpv BRAUN PARTNERS zastupovala prodávající při úspěšném prodeji společnosti Mediaservis

16. 10. 2018

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 16.10. 2018

bpv BRAUN PARTNERS zastupovala prodávající při úspěšném prodeji společnosti Mediaservis

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS poskytovala komplexní právní poradenství při prodeji svého dlouholetého klienta, společnosti Mediaservis, největšího alternativního poštovního operátora v ČR a zároveň jediného operátora s vlastní distribuční sítí, kupujícímu, kterým byla První novinová společnost (PNS). Transakce byla schválena Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže již během léta a celý proces divestice byl úspěšně ukončen v říjnu tohoto roku.

Tým, vedený partnerem Davidem Vosolem, dále sestával z vedoucího advokáta Michala Hrabovského a advokáta Oldřicha Krkošky.

Mediaservis doručuje adresné a neadresné zásilky. Pro tuto činnost zaměstnává téměř 10 000 doručovatelů. Dosud byl součástí slovenské skupiny Cromwell, která je největším alternativním poštovním operátorem na Slovensku.

První novinová společnost je největším distributorem tisku v ČR. Hlavními akcionáři PNS jsou Vltava Labe Media, Czech News Center, Mafra a Bauer Media.

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 36 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, poštovní právo, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými, německými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na našich stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:
bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Sandra Kvasnicová, Head of Marketing sandra.kvasnicova@bpv-bp.com
tel: +420 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
3. 1. 2022 | bpv BRAUN PARTNERS

bpv BRAUN PARTNERS poskytovala poradenství společnosti IMMOFINANZ při prodeji Airport Business Centre v Praze investičnímu fondu JET

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
18. 1. 2021

bpv BRAUN PARTNERS asistovala skupině Kappenberger + Braun při prodeji společnosti K + B Expert, s.r.o. slovenské skupině NAY

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
3. 5. 2017

LEGAL 500 doporučuje advokáty z bpv BRAUN PARTNERS