Chambers 2022 firm logo

Chambers Europe 2022: nové výsledky nás těší!

Nejnovější žebříček Chambers Europe 2022 letos opět potvrdil naši expertízu ve vlajkových oblastech – korporátního, energetického, nemovitostního a pracovního práva. Obzvláště hrdí jsme letos na naše kolegy, kteří se v ročence postoupili do vyšších rankingů – Lucie Kalašová je nově hodnocena jako band 3 a Miroslav Dudek jako band 4.

V kategorii korporátního práva/fúzí a akvizic je opět oceněn managing partner Arthur Braun, a to díky svému širokému profesnímu přesahu do mnoha oblastí včetně nemovitostí, technologií i start-upů.

V kategorii energetického práva a projektového financování Chambers zdůrazňují fakt, že bpv nabízí rozsáhlé odborné znalosti v oblasti obnovitelných zdrojů a přeshraniční agendu – „Právníci si perfektně poradí s přeshraničním právním poradenstvím.“ Partneři Marc Müller, Pavel Vincík a David Vosol jsou pak uvedeni jako klíčové kontakty.

Nemovitostnímu právu i letos dominuje Gabriela Špak Porupková jako „velmi praktická, pragmatická a zkušená“ advokátka a Miroslav Dudek, který „je velmi kvalifikovaný a zkušený právník, který přesně ví, na které otázky se má zaměřit.“

V oblasti pracovního práva je bpv zmiňována jako jedna z vedoucích právních firem v České republice a oblíbená volba pro německy hovořící klientelu, přičemž dle referencí je poskytovaný servis na „excelentní“ úrovni. Advokátku Lucii Kalašovou klienti dle ročenky chválí za schopnost zvládnout celé portfolio pracovněprávní agendy, přičemž Chambers doplňují, že „vždy poskytuje efektivní a prakticky orientované poradenství.“

Rádi bychom poděkovali všem klientům a obchodním partnerům za projevenou důvěru, díky které si držíme kontinuálně výjimečně dobré postavení a které si hluboce vážíme.

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 38 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými, německými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na našich stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:
bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Sandra Kvasnicová, Head of Marketing

sandra.kvasnicova@bpv-bp.com

tel: +420 224 490 000

Podobné novinky

Publikované články
juan-encalada-SCteCA0Mf1A-unsplash
2. 11. 2021 | Arthur Braun, M.A.

Německo vyšlo vstříc těhotným jednatelkám firem

Situace, kdy je člen představenstva nemocný a musí se několik měsíců léčit nebo když jednatelka otěhotní, ale po třech měsících se chce do firmy vrátit, není neobvyklá. Jenže podle stávajícího práva i v této době má jako statutární orgán neomezenou osobní odpovědnost, ačkoliv na dění ve firmě přímo nedohlíží.

Publikované články
bonding-1868513_1280
8. 8. 2023 | Mgr. Adam Stawaritsch

Cestujete sami s nezletilými dětmi? Pozor na souhlas druhého rodiče

Letní prázdniny a čas dovolených jsou v plném proudu. Radovánky s ratolestmi na horách nebo u moře se ale mohou velice rychle proměnit ve velké nepříjemnosti kvůli sporu o vycestování mezi rodiči. Jak tomu předejít, radí advokát Adam Stawaritsch.

Tiskové zprávy
RMA_partner_web
6. 3. 2024

Robert Matas se stává novým partnerem advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS

JUDr. Robert Matas se stal novým partnerem naší kanceláře bpv BRAUN PARTNERS.