bpv BRAUN PARTNERS radila fondu Conseq Realitní při akvizici administrativního a obchodního komplexu v pražských Holešovicích

14. 2. 2019

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 14.2. 2019

bpv BRAUN PARTNERS radila fondu Conseq Realitní při akvizici administrativního a obchodního komplexu v pražských Holešovicích

Naše advokátní kancelář se podílela na poradenství investičnímu fondu Conseq Realitní při akvizici administrativního a obchodního komplexu A7 Office Center v Praze – Holešovicích od společnosti Revetas Capital. bpv BRAUN PARTNERS poskytovala právní služby při due diligence a vyjednávání transakční a finanční dokumentace. Tým vedený Miroslavem Dudkem (partner) a Gabrielou Porupkovou (of counsel) se dále skládal z Davida Vosola (partner) a Pavlíny Tejralové (advokátka) a Zuzany Štěpánkové (advokátka).

Transakce byla uzavřena v lednu 2019. Cena transakce nebyla zveřejněna.

Areál A7 Office Center nabízí kancelářské i komerční prostory ve 4 objektech na ploše 15.150 m2 a 197 komfortních garážových stání. Dominantou celého areálu je zrekonstruovaná budova bývalého Holešovického pivovaru, známého jako První měšťanský pivovar, která spolu se zrekonstruovanou bývalou správní budovou pivovaru a 2 novými objekty tvoří architektonicky výjimečný komplex spojující moderní administrativní a obchodní prostory s nosnými prvky konce 19. století. Mezi jeho stávající nájemníky patří zejména mediální společnost CZECH NEWS CENTER, dále pak Ahold Czech Republic, DM drogerie, Megapixel a další.

Kromě bpv BRAUN PARTNERS radili kupujícímu Cushman & Wakefield (komerční poradci), KPMG (finanční a daňoví poradci) a Sentient (techničtí poradci). Straně prodávající pak radili CMS (právní poradci) a CBRE (komerční poradci).

O společnosti Conseq Realitní

Conseq Realitní je fondem nemovitostí, jehož hlavním zaměřením jsou investice do prověřených a kvalitních nemovitostí na atraktivních a dobře pronajímatelných místech v České republice.

O společnosti bpv BRAUN PARTNERS

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 36 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými, německými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na našich stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:
bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Sandra Kvasnicová, Head of Marketing sandra.kvasnicova@bpv-bp.com
tel: +420 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
13. 3. 2019

Prestižní britská rankingová společnost Chambers opět doporučuje bpv BRAUN PARTNERS

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
1. 1. 2013

Liberizace poštovního trhu

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
23. 6. 2013

bpv Hügel Rechtsanwälte advise Erste Group Bank AG in a EUR 660.6 million capital increase