pux1

bpv BRAUN PARTNERS asistovala Plzeňskému Prazdroji s unikátním joint venture Pilsner Urquell Experience za půl miliardy korun

24. 4. 2023

Tiskové zprávy

bpv BRAUN PARTNERS, Mgr. David Vosol, MBA

Originál tiskové zprávy
Stáhnout pdf

bpv BRAUN PARTNERS poskytovala právní poradenství a asistenci společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s. při jednání se společností QLS Assets a.s. o „joint venture“ v celkové hodnotě ca. půl miliardy Kč ohledně vytvoření a provozu „Pilsner Urquell Experience“ – pražského interaktivního návštěvnického centra o historii pivovarnictví v Čechách a unikátním příběhu „Pilsner Urquell“.

QLS Assets vytvořila tento projekt na prestižní adrese 28. října 13, Praha 1 ve spolupráci s Plzeňským Prazdrojem po vzoru obdobných center (např. Guinness v Dublinu nebo Heineken v Amsterdamu), přičemž 22.4.2023 proběhl velmi úspěšný opening tohoto interaktivního příběhu o „zlatém prazdroji“ vyprávěného nejen pomocí nejmodernější audio-visuální techniky.

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS pomohla Plzeňskému Prazdroji nejen vyjednat parametry spolupráce, ale vytvořila i komplexní transakční a licenční dokumentaci, umožňující hladkou realizaci projektu.

Právní poradenství poskytoval tým ve složení partnera Davida Vosola a advokáta Filipa Balouška.

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
19. 6. 2021

Koncern Göde Gruppe koupil německou společnost Myaminos UG za pomoci bpv BRAUN PARTNERS

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
16. 10. 2018

bpv BRAUN PARTNERS zastupovala prodávající při úspěšném prodeji společnosti Mediaservis

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
20. 12. 2018

bpv BRAUN PARTNERS: již třetí úspěch před odvolacím soudem ve věci recyklačních poplatků