bpv BRAUN PARTNERS asistovala investičnímu fondu Conseq Realitní při akvizici obchodního centra Opatovská

5. 8. 2021

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 5. srpna 2021

bpv BRAUN PARTNERS asistovala investičnímu fondu Conseq Realitní při akvizici obchodního centra Opatovská

bpv BRAUN PARTNERS poskytla investičnímu fondu Conseq Realitní právní poradenství při akvizici obchodního centra Opatovská v Praze od společnosti TTP Invest, a.s. Právní služby zahrnovaly due diligence a vyjednávání transakční dokumentace.

Celá nemovitost OC Opatovská prošla kompletní rekonstrukcí, která byla dokončena v roce 2019 a při níž byly použity moderní technologie, s důrazem na ekologii a životní prostředí. Celková pronajímatelná plocha obchodního centra je cca 6,2 tis. m2 a je ze 100 % pronajata. Mezi nájemci je například Lidl, dmdrogerie, PEPCO, KiK, BENU lékárna, PetCenter, GECO, Človíčkov, POMPO. Součástí OC Opatovská je také více jak 200 parkovacích míst.

Celkovou cenu transakce se strany rozhodly nezveřejňovat.

O právní poradenství se na straně naší kanceláře postaral nemovitostní tým ve složení partnerů Gabriely Špak Porupkové a Miroslava Dudka, za podpory advokátů Pavlíny Tejralové, Filipa Balouška a Nikoly Ourodové.

Kromě bpv BRAUN PARTNERS radili kupujícímu KPMG (finanční a daňoví poradci) a SENTIENT (techničtí poradci), na straně prodávajícího pak AK Liška & Sabolová (právní poradci).

O společnosti bpv BRAUN PARTNERS

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS je jednou z nejvýznamnějších mezinárodních advokátních kanceláří v České republice a na Slovensku. Současně je zakládajícím členem aliance bpv LEGAL, úzkého sdružení advokátních kanceláří, které již po mnoho let spolupracuje v oblasti střední a východní Evropy. Její tým tvoří 38 právníků, kteří nabízejí klientům z řad nejvýznamnějších českých, slovenských i mezinárodních korporací rozsáhlé služby v mnoha právních odvětvích. Mezi hlavní činnost advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří M&A, právo obchodních společností, právo nemovitostí a daňové poradenství. Její specialisté poskytují rovněž služby v oblasti práva duševního vlastnictví, IT, soutěžního či pracovního práva a zastupují své klienty před českými, slovenskými, německými soudy a rozhodčími soudy. Další informace naleznete na našich stránkách www.bpv-bp.com.

Kontakt:
bpv BRAUN PARTNERS s.r.o.
Mgr. Sandra Kvasnicová, Head of Marketing sandra.kvasnicova@bpv-bp.com
tel: +420 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
13. 3. 2020

bpv BRAUN PARTNERS opět boduje u prestižní britské rankingové společnosti Chambers and Partners

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
1. 5. 2021

LMG Life Sciences Awards 2021 Europe

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
14. 10. 2020

bpv BRAUN PARTNERS asistovala společnosti Echilon Capital s.r.o. při prodeji akcií