Tým bpv Braun Partners, mezinárodní advokátní kanceláře, posílili dva noví advokáti

18. 1. 2013

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 28/1/2013

Tým bpv Braun Partners, mezinárodní advokátní kanceláře, posílili dva noví advokáti

Tým advokátní kanceláře bpv Braun Partners Praha se rozšířil o dva nové advokáty – Petra Machka a Roberta Porubského, kteří mají za se sebou již několikaleté zkušenosti v mezinárodní kanceláři. Petr Machek posílí tým zabývající se insolvencí a reorganizací společností a Robert Porubský je členem týmu pro vedení sporů a rozhodčích řízení.

Mgr. Ing. Petr Machek vystudoval právo na Karlově univerzitě v Praze a ekonomii na Vysoké škole ekonomické v Praze a rovněž studoval na Friedrich-Alexander-University v Erlangen-Norimberku. Specializuje se především na insolvenční právo, korporační právo, obchodní a pojišťovací právo. Hovoří plynně německy a anglicky.

Mgr. Robert Porubský, LL.M. je absolventem Karlovy univerzity v Praze a Ruprecht-Karl-University v Heidelbergu se specializací na mezinárodní rozhodčí řízení. Ve své právní praxi se zabývá zejména rozhodčími řízeními a vedením sporů, energetickým právem a právem nemovitostí. Hovoří plynně německy, anglicky a slovensky.

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv Braun Partners se řadí mezi přední mezinárodní advokátní kanceláře v České republice i na Slovensku. Zároveň je také zakládajícím členem bpv LEGAL, mezinárodní aliance advokátních kanceláří, působícího ve střední a východní Evropě. Její tým tvoří více než 35 právníků a nabízí svým klientům, mezi něž patří nejvýznamnější české i mezinárodní společnosti, komplexní služby v mnoha oblastech práva. Mezi hlavní oblasti zaměření advokátní kanceláře bpv Braun Partners patří fúze a akvizice, právo obchodních společností, právo nemovitostí, a rovněž i daňové poradenství. Její specialisté se zabývají také právem duševního vlastnictví a IT, soutěžním právem, energetickým a pracovním právem a zastupuji své klienty před českými a mezinárodními soudy a v rozhodčích řízeních. Více info na www.bpv-bp.com.

Kontakt:

bpv Braun Partners s.r.o.
Eva Deverová, Marketing Specialist eva.deverova@bpv-bp.com
tel: 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
24. 7. 2019

ANTARIS SOLAR GROUP prodávala fotovoltaiku a bpv BRAUN PARTNERS byli u toho!

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
8. 11. 2019

bpv BRAUN PARTNERS asistovala kupujícímu společnosti EUROPIN, předního life science výrobce na západním Slovensku

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
16. 7. 2021

bpv BRAUN PARTNERS asistovala rezidenčnímu fondu MINT při akvizici části projektu Vysočanský mlýn