JUVE Awards 2023_bpv Hügel_Kanzlei des Jahres Österreich_3

Po vítězství v roce 2020 byla společnost bpv Hügel opět vyhlášena „Advokátní kanceláří roku Rakouska“ předním německým oborovým časopisem JUVE. Je to poprvé, kdy advokátní kancelář získala toto ocenění dvakrát.

3. 11. 2023

Novinky

Tiskovou zprávu si přečtěte zde
JUVE ocenění 2023 pro bpv Huegel

Během slavnostního galavečera v Alte Oper Frankfurt byla společnost bpv Hügel vyhlášena „Advokátní kancelář roku Rakouska“ v rámci letošního ročníku cen JUVE. Advokátní kancelář byla jedním z pěti nominovaných a nakonec si mohla odnést prestižní trofej.

Ocenění zdůraznilo silnou pozici bpv ve střední a východní Evropě, která je výsledkem jejího dlouhodobého strategického zaměření na střední a východní Evropu.

„Je to obzvlášť potěšující, jsme jedinou advokátní kanceláří, které se podařilo získat titul „Advokátní kancelář roku Rakouska“ zatím dvakrát. Toto ocenění a velký dík patří každému členu našeho týmu, který vždy staví zájmy nám svěřených klientů na první místo,“ uvedli Christoph Nauer a Florian Neumayr, dva spoluvedoucí společníci bpv Hügel.

Ocenění „Advokátní kancelář roku Rakouska“ je oceněním rozvoje rakouských advokátních kanceláří jako celku a zejména jejich manažerských výsledků, a to nad rámec jednotlivých oblastí práva. V této kategorii redakce věnuje zvláštní pozornost také aspektům udržitelnosti, kontinuity a přísných opatření ve srovnání s předchozími ročníky.

 

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
13. 3. 2019

Prestižní britská rankingová společnost Chambers opět doporučuje bpv BRAUN PARTNERS

Tiskové zprávy
legal500

bpv BRAUN PARTNERS si letos v žebříčku Legal 500 2023 polepšila v oblasti korporátního práva, sporů a energetiky

Obzvláště nás těší, že se bpv BRAUN PARTNERS posunula v žebříčku v oblastech obchodního a korporátního právo a fúzí a akvizic, řešení sporů a projektů a energetice.

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
2. 2. 2017

Poradenství bpv BRAUN PARTNERS při největší akvizici na českém a slovenském trhu v oblasti zdravotnictví