MPO zahájilo sektorové šetření přiměřenosti podpory u OZE

7. 2. 2018

Newsletter

bpv BRAUN PARTNERS

Newsletter
Stáhnout pdf

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
14. 2. 2019 | bpv BRAUN PARTNERS

bpv BRAUN PARTNERS radila fondu Conseq Realitní při akvizici administrativního a obchodního komplexu v pražských Holešovicích

Naše advokátní kancelář se podílela na poradenství investičnímu fondu Conseq Realitní při akvizici administrativního a obchodního komplexu A7 Office Center v Praze – Holešovicích od společnosti Revetas Capital. bpv BRAUN PARTNERS poskytovala právní služby při due diligence a vyjednávání transakční a finanční dokumentace. Tým vedený Miroslavem Dudkem (partner) a Gabrielou Porupkovou (of counsel) se dále skládal z Davida Vosola (partner) a Pavlíny Tejralové (advokátka) a Zuzany Štěpánkové (advokátka).

Newsletter
newsletter-min
9. 10. 2020 | bpv BRAUN PARTNERS

Vláda schválila další omezující opatření pro boj s virem SARS-CoV-19

Vláda před několika hodinami schválila sérii nových omezujících opatření pro boj s virem SARS-CoV-2, které se dotknou nejen velké části podnikatelů, ale i životů všech osob nacházejících se na území České republiky. Oblast průmyslu tímto přímo ovlivněna není.

Newsletter
newsletter-min
12. 6. 2020 | bpv BRAUN PARTNERS

Dnes schváleno! Prominutí pojistného na sociální zabezpečení zaměstnavatelům do 50 zaměstnanců

16. 6. 2020 Poslanecká sněmovna setrvala na původním znění návrhu zákona o prominutí pojistného na sociální zabezpečení a neakceptovala tak pozměňovací návrhy Senátu ČR. Zákon čeká jen na podpis prezidenta ČR a přináší další podporu podnikatelům postiženým epidemií Covid-19.