Koncern Göde Gruppe koupil německou společnost Myaminos UG za pomoci bpv BRAUN PARTNERS

16. 9. 2021

Tiskové zprávy

bpv BRAUN PARTNERS

Tisková zpráva
Stáhnout pdf

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS asistovala svému klientovi, společnosti Göde Gruppe při akvizici společnosti Myaminos, která se specializuje na doplňky stravy. Touto transakcí chce Göde Group dále rozšířit své pole působnosti na trhu zdravotní péče. Výjimečným aspektem celé transakce je fakt, že všechny zúčastněné společnosti pocházely ze Spolkové republiky Německo a transakce plně podléhala německému právu. Práce zahrnovala přípravu veškeré transakční dokumentace včetně due diligence. Cenu transakce se obě strany rozhodly nezveřejňovat.

Podobné novinky

Publikované články
Clanky-min
16. 2. 2021 | Mgr. Nikola Ourodová

 Stavba na cizím pozemku

LEGISLATIVA Poradna: Stavba na cizím pozemku 16. 2. 2021 Dotaz čtenáře: Dobrý den, zdědil jsem před nedávnem po prarodičích pozemek, na kterém bych si nyní chtěl postavit rodinný domek. Bohužel jsem při jeho prohlídce zjistil, že si na něm soused postavil garáž. Prý když ji před třemi léty stavěl, netušil, že ji staví na cizím pozemku. Já jsem však přesvědčen, že to vědět musel, protože mezi našimi pozemky se táhne mez. Rád bych teď garáž zboural, což však soused zakázal, a navíc požaduje, abych si od něj buď garáž odkoupil, nebo abych mu uhradil náklady, které na výstavbu garáže vynaložil. Mohu nechat garáž strhnout i bez svolení souseda? A musím sousedovi za garáž něco zaplatit?

Publikované články
Clanky-min
4. 12. 2020 | Arthur Braun, M.A.

I byznys musí dbát na lidská práva

Od Nového roku vstoupí v účinnost nařízení, které stanovuje povinnost náležité péče v dodavatelském řetězci pro některé dovozce cínu, tantalu, wolframu, jejich rud a zlata.

Publikované články
Clanky-min
10. 7. 2020 |

Marc Müller: Češi jsou flexibilnější a otevřenější

Před setkáním s německým právníkem očekáváte strohého, disciplinovaného úředníka a nezáživné, suché povídání. Marc Müller z advokátní kanceláře BRAUN PARTNERS vám ale tuhle představu během chvilky rozmetá na kousky. Perfektní znalost své práce, ale zároveň živý a vtipný vypravěč.