ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ bpv BRAUN PARTNERS PRÁVNÍM PORADCEM SPOLEČNOSTI ČESKOMORAVSKÁ DISTRIBUCE PŘI DALŠÍ AKVIZICI V OBLASTI DISTRIBUČNÍCH SÍTÍ.

7. 11. 2013

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 7. listopadu 2013

ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ bpv BRAUN PARTNERS PRÁVNÍM PORADCEM SPOLEČNOSTI ČESKOMORAVSKÁ DISTRIBUCE PŘI DALŠÍ AKVIZICI V OBLASTI DISTRIBUČNÍCH SÍTÍ.

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS poskytla právní poradenství svému dlouholetému klientovi společnosti Českomoravská distribuce (dříve Lumen distribuce) při akvizici několika lokálních distribučních soustav v České republice. Díky této akvizici bpv BRAUN PARTNERS podpořila společnost Českomoravská distribuce v naplňování její expanzivní strategie a rozšiřování působení na českém trhu. Ing. Petr Kristek, vedoucí provozu a správy zdrojů E.ON Trend s.r.o. a jednatel Českomoravské distribuce, k tomu uvádí: „Advokátní kancelář bpv Braun Partners je pro nás spolehlivý partner. Tuto akvizici, včetně detailní právní prověrky, vyjednání transakční dokumentace mezi pěti zainteresovanými subjekty a zajištění akvizičního financování, se podařilo úspěšně realizovat v extrémně krátkém čase několika týdnů.“

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS se řadí mezi přední mezinárodní advokátní kanceláře vČeské republice i na Slovensku. Zároveň je také zakládajícím členem bpv LEGAL, mezinárodní aliance advokátních kanceláří, působícího ve střední a východní Evropě. Její tým tvoří více než 35 právníků a nabízí svým klientům, mezi něž patří nejvýznamnější české i mezinárodní společnosti, komplexní služby v mnoha oblastech práva. Mezi hlavní oblasti zaměření advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS patří fúze a akvizice, právo obchodních společností, právo nemovitostí, a rovněž i daňové poradenství. Její specialisté se zabývají také právem duševního vlastnictví a IT, soutěžním právem, energetickým a pracovním právem a zastupuji své klienty před českými a mezinárodními soudy a v rozhodčích řízeních. Více info na www.bpv-bp.com.

Kontakt:

bpv Braun Partners s.r.o.
Eva Deverová, Marketing Specialist eva.deverova@bpv-bp.com
tel: (+420) 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
14. 2. 2019

bpv BRAUN PARTNERS radila fondu Conseq Realitní při akvizici administrativního a obchodního komplexu v pražských Holešovicích

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
6. 4. 2021

Martin Provazník rozšířil řady partnerů bpv BRAUN PARTNERS v Bratislavě

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
18. 3. 2021

bpv BRAUN PARTNERS: ve věci recyklačních poplatků zastupujeme už 10 % dotčených elektráren