ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ bpv BRAUN PARTNERS POSKYTLA PRÁVNÍ PORADENSTVÍ SPOLEČNOSTI CONSULT GROUP PŘI AKVIZICI FOTOVOLTAICKÉ SPOLEČNOSTI V RUMUNSKU V CELKOVÉ HODNOTĚ 5 MIL. EUR.

3. 4. 2013

Tiskové zprávy

TISKOVÁ ZPRÁVA

Datum: 3/4/2013

ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ bpv BRAUN PARTNERS POSKYTLA PRÁVNÍ PORADENSTVÍ SPOLEČNOSTI CONSULT GROUP PŘI AKVIZICI FOTOVOLTAICKÉ SPOLEČNOSTI V RUMUNSKU V CELKOVÉ HODNOTĚ 5 MIL. EUR.

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS poskytla právní poradenství společnosti Consult group v souvislosti s akvizicí společnosti zabývající se fotovoltaickými projekty v Rumunsku v oblasti Temešvár a následným financováním výstavby fotovoltaické elektrárny s celkovou kapacitou 3MW. Jednalo se o transakci v celkové hodnotě 5 mil. eur, na které s námi spolupracovala i naše rumunská alianční kancelář bpv GRIGORESCU STEFANICA. „ Oblast fotovoltaických projektů patří mezi jednu z našich hlavních oblastí právního poradentství“ říká Fritjof Winkelmann, Partner a vedoucí praxe obnovitelných zdrojů. Tým advokátní kanceláře bpv BRAUN PARTNERS má bohaté zkušenosti v oblasti obnovitelných zdrojů a úspěšně uzavřel desítky transakcí vcelém regionu střední a východní Evropy. „ Klienti nás vyhledávají pro naše unikátní know-how v oblasti solární projektů, vysoké nasazení a profesionální přístup,“ dodává Fritjof Winkelmann.

O společnosti:

Advokátní kancelář bpv BRAUN PARTNERS se řadí mezi přední mezinárodní advokátní kanceláře vČeské republice i na Slovensku. Zároveň je také zakládajícím členem bpv LEGAL, mezinárodní aliance advokátních kanceláří, působícího ve střední a východní Evropě. Její tým tvoří více než 35 právníků a nabízí svým klientům, mezi něž patří nejvýznamnější české i mezinárodní společnosti, komplexní služby v mnoha oblastech práva. Mezi hlavní oblasti zaměření advokátní kanceláře bpv Braun Partners patří fúze a akvizice, právo obchodních společností, právo nemovitostí, a rovněž i daňové poradenství. Její specialisté se zabývají také právem duševního vlastnictví a IT, soutěžním právem, energetickým a pracovním právem a zastupuji své klienty před českými a mezinárodními soudy a v rozhodčích řízeních. Více info na www.bpv-bp.com.

Kontakt:

bpv Braun Partners s.r.o.
Eva Deverová, Marketing Specialist eva.deverova@bpv-bp.com
tel: (+420) 224 490 000

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
26. 1. 2020

Společnost bpv BRAUN PARTNERS poskytovala právní poradenství společnosti Carrier Transicold

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
17. 4. 2013

Nejnovější vydání publikace Legal 500 potvrzuje silné postavení aliance bpv Legal v regionu střední a východní Evropy

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
21. 3. 2017

bpv BRAUN PARTNERS radila při financování projektu výstavby nového business centra v Bratislavě