Chambers_Europe

bpv BRAUN PARTNERS opět exceluje v žebříčku Chambers Europe 2023

Originální tisková zpráva
Stáhnout pdf

bpv BRAUN PARTNERS, přední advokátní kancelář v regionu střední a východní Evropy, se opět umístila v žebříčku Chambers 2023, prestižním právnickém katalogu, který hodnotí advokátní kanceláře a právníky po celém světě.

Kancelář je oceňována za své odborné znalosti v několika oblastech, včetně nemovitostí, projektů a energetiky a pracovního práva. V kategorii nemovitostí byla bpv BRAUN PARTNERS oceněna za „velkou hloubku a šíři záběru, s dobře vzdělanými, profesionálními a přátelskými lidmi“, zatímco v oblasti projektů a energetiky byla vyzdvižena za „silné odborné znalosti v oblasti obnovitelných zdrojů energie“. Pracovněprávní tým firmy byl popsán jako „více než schopný flexibilně řešit všechny otázky“.

Adresář rovněž vyzdvihl dva advokáty kanceláře, Lucii Kalašovou a Arthura Brauna. Lucie Kalašová byla zařazena mezi významné odborníky v kategorii pracovního práva, přičemž jeden z klientů ji označil za „spolehlivou odbornici na všechny záležitosti týkající se pracovního práva“. Arthur Braun, managing partner kanceláře, byl zase oceněn za své odborné znalosti v oblasti korporátního práva a fúzí a akvizic, přičemž jeden z klientů o něm prohlásil, že je „důvěryhodný a absolutní odborník“.

Umístění v žebříčku Chambers 2023 svědčí o tom, že bpv BRAUN PARTNERS se snaží poskytovat svým klientům vysoce kvalitní právní služby. Zaměření kanceláře na budování dlouhodobých vztahů s klienty, stejně jako její odhodlání držet krok s nejnovějším právním vývojem a trendy, jí umožnilo stát se důvěryhodným partnerem pro společnosti působící v regionu střední a východní Evropy.

Arthur Braun v reakci na tuto zprávu uvedl: „Jsme potěšeni, že jsme byli oceněni v Chambers 2023. Naše kvalitní práce a odhodlání poskytovat výjimečné právní služby našim klientům si podle mého názoru takové umístění zaslouží. Těšíme se, že budeme i nadále sloužit našim klientům a že na tento úspěch navážeme i v následujících letech.“

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
12. 4. 2018

bpv BRAUN PARTNERS radí firmám s implementací evropského nařízení GDPR

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
22. 3. 2016

IGOR AUGUSTINIČ se stal společníkem bpv BRAUN PARTNERS

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
12. 7. 2019

bpv BRAUN PARTNERS radila společnosti IMMOFINANZ při akvizici administrativního komplexu Palmovka Open Park