red-court-ext-01 (1)

bpv BRAUN PARTNERS radila J&T REAL ESTATE CZ při pronájmu budovy Red Court v pražském Karlíně holdingu Czechoslovak Group

25. 3. 2022

Tiskové zprávy

bpv BRAUN PARTNERS

bpv BRAUN PARTNERS poskytla společnosti J&T REAL ESTATE CZ, a.s. právní poradenství při vyjednávání nájmu kancelářského projektu Red Court v Praze – Karlíně. Právní služby zahrnovaly přípravu a vyjednávání nájemní dokumentace.

Exkluzivním nájemcem stavby, kterou navrhlo renomované studio CMC architects inspirováno atmosférou a historií místa, je průmyslově-technologický holding Czechoslovak Group (CSG), který zde bude soustředit své pražské pracovníky.

O právní poradenství se na straně naší kanceláře postaral nemovitostní tým ve složení partnera Miroslava Dudka a advokátky Pavlíny Tejralové.

Budova o 8 nadzemních a 3 podzemních podlažích nabízí prostory přesahující 7 tisíc m2, a to včetně velkorysé střešní terasy, kolárny nebo sprch – přesně dle současných karlínských trendů. Navíc získala certifikace Leed Gold, druhé nejvyšší oceněním standardu Leed, který hodnotí environmentální dopad a udržitelnost staveb.

J&T Real Estate je developer věnující se realitním projektům, které jsou zajímavé a neobyčejné svou vizí a architekturou. Snahou je realizovat řešení s nadstandardní užitnou hodnotou pro místní občany, nájemníky, ale i okolní prostředí. Důraz je kladen na design, materiály i provedení. To vše dělá z jejich projektů – mezi které patří například kancelářský komplex Rustonka či rezidence Kampa – dlouhodobě výnosné investice už více než deset let.

 

Podobné novinky

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
21. 3. 2019

bpv BRAUN PARTNERS asistovala společnosti REDSIDE při prodeji budovy Avenir E

Tiskové zprávy
iflr1000-2
1. 7. 2020 | Arthur Braun, M.A.

Hodnocení IFLR 1000 2020

Tiskové zprávy
Tiskovky-min
21. 1. 2020

Nikola Neumanová a David Plevka novými advokáty bpv BRAUN PARTNERS